Tarina

Olen vakuutusedustaja Lähitapiola Keski-Suomen alueyhtiöstä. 

Kuinka päädyin vakuutuksien maailmaan? Itse perehdyin ensimmäisen kerran kunnolla vakuutuksiin  ja niiden tarpeellisuuteen vuonna 2014. 

Kaverin kanssa sulkapalloa pelatessa liukastuin. Vasemman jalan polveni muljahti niin, että minulta repesi polven nivelkierukka. Soitin vakuutusyhtiööni ja varasin heidän kautta ajan yksityisen lääkäriaseman ortopedille. Pääsin saman viikon aikana magneettikuvaan, josta selvisi, että polven nivelkierukka oli revennyt ja se pitäisi leikata. Puolitoista viikkoa kuvien oton jälkeen makasin leikkauspöydällä. Ortopedi parsi riekaleina olevan nivelkierukkani takaisin kokoon. Leikkauksen jälkeen kuntoutin jalkani fysioterapeutin kanssa jälleen huippukuntoon.

Nämä kaikki edellä mainitut hoitotoimenpiteet korvattiin silloisesta tapaturmavakuutuksestani ilman omavastuuta. Tämä kyseinen vahinko mikä minulle sattui, näytti konkreettisesti, kuinka tarpeellisia vakuutukset voivat olla. Lähemmäs 10 000 € lasku kaikista hoitotoimenpiteistä olisi ollut liikaa kerralla maksettavaksi. Ennen tätä vuoden 2014 tapaturmaani koin, että vakuutukset ovat lähinnä turhaa menoa ja eikä niistä todennäköisesti ole koskaan mitään konkreettista hyötyä.

Kolme vuotta sitten Lähitapiola Keski-Suomen myyntijohtaja kysyi kiinnostustani vakuutusedustajan tehtäviin. Minun ei tarvinnut kauaa miettiä vastausta. Tiesin, että pääsen tarjoamaan palveluita, joita arvostan sekä koen niistä olevan suurta hyötyä ihmisille.

Tavoitteenani on, että jokaisen asikastapaamisen ja vakuutustarjouksen jälkeen asiakkaalle olisi saatu tehtyä juuri hänelle sopiva vakuutusturva. Pyrin siihen, että asiointi kanssani olisi helppoa ja vaivatonta. Otan mielelläni palautetta vastaan ja haluan kehittää toimintaani paremmaksi joka päivä.